Transformeer je Badkamer en Douche

Badkamer- en Doucherenovaties: Jouw Visie, Onze Expertise

Welkom bij Vranken , jouw partner voor badkamerrenovaties en doucherenovaties.  We begrijpen dat je badkamer een belangrijke ruimte is in je huis, een plek waar je wilt ontspannen en jezelf wilt verzorgen.

Of je nu droomt van een volledige badkamertransformatie of een verfrissende upgrade van je douche, wij staan klaar om je te helpen jouw visie werkelijkheid te maken.

Creëer een Wellness-Oase met Onze Badkamerrenovaties

Volledige badkamer-renovatie

Bij het plannen van je badkamerrenovatie streven we naar niets minder dan de beste kwaliteit en klanttevredenheid. Ontdek onze waardevolle tips, actuele trends en inspirerende ideeën die je zullen helpen bij het realiseren van de badkamer van je dromen.

Of je nu op zoek bent naar een budgetvriendelijke upgrade of een complete transformatie, wij zijn er om je te begeleiden. Laat je inspireren door onze expertise en maak van je badkamer een stijlvolle en functionele ruimte waar je elke dag van kunt genieten.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw badkamerrenovatie.

  Geniet elke dag

  Douche-renovatie

  Ontdek de kracht van een doucherenovatie voor een snelle en kosteneffectieve upgrade van je badkamer. Met hoogwaardige materialen en vakkundig vakmanschap creëren we een nieuwe uitstraling en functionaliteit voor je douche.Laat je verrassen door onze selectie van hoogwaardige douchepanelen, thermostatische douchekranen en andere verfijnde doucheoplossingen.

  Door onze doucherenovatie kan je binnen no-time genieten van een vernieuwde doucheruimte die je badkamer een boost geeft, zonder de kosten en het gedoe van een volledige renovatie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw doucherenovatie.

   Laag verbruik

   Warmtepompboiler

   Kies voor duurzaamheid met een warmtepompboiler! Deze milieuvriendelijke keuze stoot maar liefst de helft minder CO2 uit dan een boiler gekoppeld aan gas of stookolie. Bovendien is een warmtepompboiler tot wel 75% energiezuiniger dan een klassieke elektrische boiler. En dat is niet alles, de investering in een warmtepompboiler is aanzienlijk lager dan bij zonnepanelen of een zonneboilerinstallatie met zonnecollectoren.

   Maak een verstandige keuze en vervang een defecte boiler niet zomaar door een nieuwe op elektriciteit of aardgas. Kies voor een warmtepompboiler en geniet van een optimaal warmwatercomfort met een laag energieverbruik.

   Niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Ga voor een groenere toekomst met een warmtepompboiler!

    Meer dan alleen water

    Waterfilters

    Geniet van heerlijk gezuiverd drinkwater uit je kraan en ervaar direct de voordelen. Met ons wateronthardingssysteem smaakt je koffie nog beter, en je hoeft niet langer met flessen uit de supermarkt te sleuren. Bespaar niet alleen tijd, maar zorg ook voor het milieu. Onze ontharder zorgt voor zuiver water, wat resulteert in een betere vaatwasserprestatie en glazen die minder snel dof worden.

    Bovendien heeft zachter water een positief effect op je huid, omdat het kalk en andere metalen eruit filtert. Je was komt zachter uit de wasmachine en je dosissen wasproducten en verzachters worden kleiner. Daarnaast verlengt onze ontharder de levensduur van je huishoudtoestellen en je sanitair -en verwarmingsinstallatie. Onze oplossingen zijn op maat gemaakt voor elk gezin en voor elke toepassing.

    Neem de stap naar een comfortabeler en milieubewuster leven en contacteer ons vandaag nog!

     Neem contact op, wij reageren binnen de 48 uur