Maak je afspraak en bezoek de showroom

Onze showroom: Waar inspiratie realiteit wordt

Stel je een plek voor waar visies tot leven komen, waar dromen van de perfecte badkamer werkelijkheid worden. Welkom bij de Vranken Sanitair Showroom - de ultieme bron van inspiratie voor al je badkamer- en doucherenovaties.

Ontdek onze badkamerwerelden:
In onze showroom vind je niet zomaar badkamers; je vindt badkamerwerelden. Elk is zorgvuldig ontworpen om een unieke sfeer en stijl te belichamen. Of je nu van strak modern houdt of een liefhebber bent van tijdloze elegantie en rustige charme, je zult een badkamer vinden die bij jouw smaak past.

Volop inspiratie, echt Advies:
Onze showroom is niet alleen een plek om te kijken; het is een plek om te praten. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden, vragen te beantwoorden en ideeën uit te wisselen. Met jarenlange ervaring weten we wat werkt en hoe we jouw visie kunnen omzetten in tastbare plannen.

Voel de kwaliteit:
Bij Vranken Sanitair geloven we in het leveren van topkwaliteit. Onze showroom toont niet alleen de nieuwste trends, maar ook de beste materialen en innovatieve technologieën. Voel de kwaliteit van onze producten en ontdek hoe ze perfect passen bij jouw levensstijl.

Maak van je dromen een realiteit:
Of je nu een volledige badkamerrenovatie plant of op zoek bent naar die ene perfecte douchekop, onze showroom is de eerste stap naar het realiseren van jouw badkamerdromen. Kom langs, laat je inspireren en maak van je visie een realiteit.

 

Maak een afspraak voor je langskomt, zo kunnen we je optimaal verwelkomen en helpen bij het creëren van de badkamer waar je altijd van hebt gedroomd.

 

Locatie showroom

Diestsesteenweg 279
3202 Rillaar

Openingsuren

Nu open, tot 18:00

Ma t.e.m. vrij: 9-12 en 13-18 u.
Za: 9-12 u.
Gesloten op zon- en feestdagen.

merken

Enkel de beste merken

Neem contact op, wij reageren binnen de 48 uur