referenties

We gaan steeds voor tevreden klanten.

Bij Vranken staat tevredenheid voorop. Onze klanten zijn onze drijfveer en we zijn trots op de positieve ervaringen die ze met ons delen. Van verrassende successen tot gedenkwaardige samenwerkingen, de stemmen van onze tevreden klanten spreken luider dan woorden.

  • "Geweldig vriendelijke en behupvolle mensen. Zowel Tom als Martine denken echt met je mee en luisteren naar je wensen. De jarenlange ervaring gebruiken ze optimaal om je advies te geven en toch niet opdringerig te zijn. Bovendien houden ze ook rekening met je budget. Kortom een service om U tegen te zeggen."

    Lieve M.
  • "Zeer tevreden, bekwame vakmensen voor zowel wat betreft de volledige renovatie van onze badkamer als voor de installatie van een nieuw hybride verwarmingssysteem."

    Gerda Wittemans
  • "Zeer goede service. Wij waren nog geen klant bij Vranken maar toen onze verwarming stuk ging, waren zij wel onmiddellijk bereid om ons te komen helpen door een vervangboiler te komen plaatsen. Nadien heb ik dan onze oude installatie door hun laten vervangen door een Daikin Hybride Warmtepomp. De installatie verliep proper, vriendelijk en snel tegen een degelijke prijs. Aanrader!"

    Stijn Op de Beeck

Neem contact op, wij reageren binnen de 48 uur