Een Optimaal Klimaat in Huis

Een energiezuinige oplossing die je woning ook kan verwarmen

Ontdek de voordelen van lucht-lucht warmtepompen van Daikin. Verwarm en koel je huis op een energie-efficiënte en milieuvriendelijke manier.

Warmtepompen halen warmte uit de buitenlucht en zorgen voor een comfortabel binnenklimaat het hele jaar door. Kies voor duurzaamheid en efficiëntie met Daikin, waar het hoge rendement automatisch leidt tot energiebesparing.

Functioneel en stijvol

Daikin Perfera

Ervaar het hele jaar door comfort met de Daikin Perfera warmtepomp.  Of het nu gaat om verkoeling in de zomer of aangename warmte in de winter, de Daikin Perfera biedt de perfecte oplossing.  Met zijn discreet en stijlvolle ontwerp past deze airco naadloos in elke ruimte.

De Daikin Perfera is niet alleen gericht op comfort, maar ook op luchtkwaliteit.  Uitgerust met geavanceerde filters en de innovatieve Flash Streamer-technologie, worden allergenen en hinderlijke geuren effectief afgebroken, waardoor de lucht frisser en schoner wordt.  Met de Daikin Residential Controller-app kunt u de Daikin Perfera eenvoudig bedienen via uw smartphone. Verbind uw Perfera met wifi en pas het klimaat in uw woning aan, waar u ook bent. En met de nieuwe spraakbesturing via Amazon Alexa of Google Assistant wordt het nog gemakkelijker.

  Ontworpen voor comfort

  Daikin Stylish

  De Stylish warmtepomp van Daikin combineert functionaliteit en design.  Met zijn innovatieve unit past hij moeiteloos in elk interieur.  Het Coanda-effect zorgt voor een comfortabele luchtstroom en is dus geoptimaliseerd voor een aangenaam binnenklimaat, en een verbeterde ventilator zorgt voor een hoge efficiëntie en een laag geluidsniveau.

  Met zijn eigentijdse vormgeving biedt de Stylish keuze uit vier verschillende kleuren (wit, zilver, zwart en houtkleur) de afgeronde hoeken zorgen voor een subtiel en ruimtebesparend ontwerp.  Dankzij zijn compacte afmetingen is hij zelfs de smalste unit in het design-segment voor wandmodellen.  Kies voor de Stylish van Daikin en geniet van een airconditioningsysteem dat perfect presteert en een innovatief design combineert waardoor deze naadloos past bij elk interieur.

   Een must voor het oog

   Daikin Emura

   Ervaar het ultieme comfort en geniet van hoogwaardige kwaliteit.  Het ontwerp is een perfecte balans tussen iconische esthetiek en geavanceerde technologie, met oog voor comfort en een ongeëvenaarde gebruikerservaring voor het ideale binnenklimaat, het hele jaar door.

   De Emura is verkrijgbaar in mat kristalwit, zilver en zwart.  Met een seizoensrendement tot A+++ in zowel koel- als verwarmingsmodus en een fluisterstil geluidsdrukniveau van slechts 19 dB(A), garandeert Daikin Emura een ongeëvenaarde ervaring.  Dankzij de intelligente thermische sensor geniet je van een gelijkmatige luchtstroomverdeling, en de Heat Boost functie verwarmt je woning razendsnel.

   Met ingebouwde luchtzuiverende filters en Flash Streamer-technologie vangt Daikin Emura stofdeeltjes op, breekt allergenen af en verwijdert vervelende geurtjes, waardoor u een betere, schonere lucht krijgt.

    Neem contact op, wij reageren binnen de 48 uur