Verwarming & koeling

Radiator

In de winter hebben we nood aan verwarming voor een gezellige woning. Maar het aanbod is ruim en erg uiteenlopend. De manier van verwarmen is de laatste jaren ook sterk veranderd. De evolutie ging van radiatoren naar vloer- of muurverwarming. De aanmaak van warmte evolueerde van fossiele brandstoffen (stookolie en gas) naar oplossingen die energievriendelijk zijn en dit via hernieuwbare energie zoals zonneboilers, warmtepompen en hybride oplossingen (warmtepomp plus gas , de Daikin Altherma hybride is de koploper binnen deze manier van warmteopwekking).

Ook in deze nieuwste oplossingen van verwarmen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u om het meest efficiënt te verwarmen op ecologische en economische manier op maat van uw woning en uw gezin.

Wij werken uitsluitend met hoog kwalitatief materiaal van de merken Daikin, ACV en Vaillant om zo een optimale werking te garanderen.

Onze specialiteit?

Het meest efficiënt verwarmen
met het laagste verbruik !

Verwarming

Wij helpen u om het meest efficiënt te verwarmen op ecologische en economische manier op maat van uw woning en uw gezin.

Koeling

U hoeft geen airconditioning te installeren om uw woning in de zomer koel te houden.